За нас

ЗА НАС

  Стремежът ни е да предложим на нашите клиенти висококачествени, автентични и неподправени модели, които да отразяват тяхната индивидуалност и стил, да са качествени и достъпни за всички и за всеки повод.

   В зависимост от Вашия личен вкус – или този на Вашите близки - можете да подберете онова, което най-добре ще пасне на изискванията и предпочитанията Ви.

   В нашия сайт всяка дама може да потърси и открие своето най-ново попълнение в колекцията си, а мъжете, на свой ред, винаги да разчитат на нашия електронен магазин за спешни случаи, защото при нас ще открият перфектния подарък за рожден ден, имен ден, годишнина, Свети Валентин, 8-ми март, както и всички поводи, на които да зарадват своите любими дами.

   Нашият млад и амбициозен екип поема отговорната задача не просто да предостави на клиентите ни богат избор на качествени бижута на достъпни цени, но и удобен каталог, който Ви позволява бързо да намерите желания подарък. 

  За всички наши красиви артикули сме добавили кратко описание. Постарали сме се всички снимки на продуктите в mybiju.bg да дават максимално добра представа за бижутата ни. 

    Всички изделия са изработени от качествени материали, които не съдържат никел, кадмий и други вредни и алергизиращи вещества. Нашите изделия са проверени и маркирани от Националната лаборатория към НАП със съответния титър.

   "Авангард Джулъри" ЕООД е собственик на електронния магазин Mybiju.bg . Фирмата е лицензиран търговец на благородни метали и притежава лиценз № 6755, издаден от Министерството на икономиката.

   Въпреки това, ако има нещо, което не е ясно за Вас, Ви молим да не се колебаете да задавате въпроси на нашия имейл avantgardejewellery@gmail.com .Те са важни за нас, за да посрещнем Вашите очаквания!


    Желаем Ви приятни моменти с Mybiju.bg!